Bemutatkozás

Kedves látogató, üdvözöljük a Pethes Zsolt Autómentés és Gépszállítás weboldalán!

Az utazás mindig tartogathat váratlan helyzeteket, legyen az egy autó baleset vagy műszaki hiba. Ha ilyen helyzetbe kerülne, ne essen pánikba! Csapatommal mindig készen állunk, hogy segítsünk. Autómentő járműveink modern és jól felszerelt, így akár éjjel-nappal is gyorsan a helyszínre tudunk érkezni és szakszerű segítséget nyújtani.

Szolgáltatásaink között szerepel az autómentés, amely magába foglalja a baleseti járművek mentését, műszaki hibák miatt elakadt autók mentését, valamint az autók szállítását a kívánt helyre. Gépszállítási szolgáltatásunkkal nagyobb járművek szállítását vállaljuk, beleértve a mezőgazdasági és építőipari gépeket is. Az egyedi igények szerinti szolgáltatásainkkal pedig arra törekszünk, hogy minden ügyfelünk elégedett legyen.

Büszkék vagyunk arra, hogy kiváló minőségű és megbízható szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek. Szakembereink tapasztaltak és hozzáértők, és mindig figyelembe veszik ügyfeleink igényeit és elvárásait.

Ha bármilyen segítségre van szüksége, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Célunk, hogy az ügyfelek elégedetten távozzanak és biztosak legyenek abban, hogy váratlan helyzet esetén mindig számíthatnak ránk.

Köszönjük, hogy meglátogatta weboldalunkat, és reméljük, hogy hamarosan segíthetünk Önnek is!